İl sağlık Müdürümüzden Sağlık Çalışanlarına Bayram Ziyareti
27 Mayıs 2020

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Erdoğan ÖZ sağlık tesislerini ziyaret ederek nöbetçi sağlık çalışanlarının bayramlarını kutladı.

Dr. ÖZ, Ramazan Bayramı olması sebebiyle gerçekleştirdiği sağlık hizmeti merkezi, 112 komuta merkezi, EAH merkez hastane (400 yataklı), Kadın Doğum Ve Çocuk Hastanesi, Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezine gerçekleştirdiği ziyaretlerle, sağlık tesislerimizde görev yapan tüm sağlık personelimizin bayramlarını tebrik ederek, hasta ve hasta yakınları hakkında bilgiler aldı.

Birlik ve beraberliği pekiştiren Ramazan Ayı’nın ardından mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Dr. ÖZ; “Bayramların ortak sevinçlerin ve duyguların paylaşıldığı müstesna günler olduğunu, bu vesileyle bayram günü nöbet tutan sağlık çalışanlarımızın yanında olmak ve bayramlarını kutlamak istedik. Sağlık çalışanlarımızın büyük fedakarlık gösterdiği bu süreçte vatandaşlarımızın da kurallara uyması gerektiğini söyledi.”

• 307908,saglik-calisanlarina-bayram-ziyareti-6jpeg.png
  • 307909,saglik-calisanlarina-bayram-ziyareti-3jpeg.png