Tut Hastane Müdürü Enver Doğan’a Üstün Başarı Belgesi
13 Haziran 2018

Tut Kaymakamlığı, Görevini yürütürken göstermiş olduğu üstün gayret ve çalışmalarından dolayı ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 122. maddesi gereğince 3 (üç) defa başarı belgesi aldığından dolayı Devlet Üstün Başarı Belgesi Verdi.

Konuyla İlgili açıklama yapan Adıyaman Tut Hastane Müdürü Enver Doğan: “Devlet Üstün Başarı Belgesi almamda katkıları olan, başta Kaymakamlarımız Sn. Ramazan Kendüzler, Sn. Mehmet Mut, Sn. Mehmet Aksu ve Sn. Onur Şatıroğlu'na İlçe Sağ. Müd. Dr. Kadir Ferhat'a çalışma arkadaşlarıma ve Tut ilçe halkına şükranlarımı sunarım.

Bu belgeyi sevgili çocuklarım, Ahmet Enes, Beyzanur ve Melih Bilal 'e onur, gurur ve şeref vesikası olarak miras bırakmak, şahsım adına büyük bir onurdur. Ayrıca alacağım para ödülünü de Şehit ve Gazi Ailelerine bağışta bulunacağımı beyan ederim. Saygılarımla” dedi.

• enver_doYan_ustun_baYarY_belgesi_takdimi.jpg
  • enver_doYa_baYarY_belgesi.jpg